Átigazolás

A Milan 25 millió eurót kínál Schweinsteigerért

Német és olasz sajtóhírek szerint a jövő heti Audi Kupán az AC Milan 25 millió eurós ajánlatot tesz a Bayern Münchennek a válogatott középpályásért, Bastian Schweinsteigerért.

Schweisteiger megszerzése nehéz ügynek tűnik a Milan számára
Mint arról korábban beszámoltunk, Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője mindent követ megmozgatna a német válogatott játékos megszerzéséért.

Ez a projekt azonban nem lesz egy "fáklyás menet": Schweinsteiger tavaly decemberben 2016-ig meghosszabbította szerződését a német rekordbajnoknál, ráadásul Christian Nerlinger, a bajorok sportigazgatója kerek-perec kijelentette, hogy  "Sweini" nem eladó. Ennek ellenére úgy tűnik a milánóiak nem adják fel ilyen könnyen a harcot.

A hírek szerint a július 26-27-én megrendezésre kerülő Audi Kupán - melyen a házigazda Bayern mellett, a Barcelona, az Internacional és a Milan vesz részt - hivatalosan is ajánlatott tennének a középpályásért, mely kereken 25 millió euróról szólna. 

A Seria A címvédőjénél nagyon szeretnének szerződtetni egy középső középpályást: korábban már a szlovák Marek Hamsík, a brazil Ganso és a spanyol Cesc Fabregas neve is felmerült Silvio Berlusconi klubjánál - egyelőre azonban egyetlen kiszemeltetet sem sikerült megszerezniük.