PSV

Dzsudzsák 2015-ig hosszabbított!

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott szélsője 2015. június 30-ig meghosszabbította szerződését klubjával, a PSV Eindhovennel. A hírt a holland bajnokság listavezetője jelentette be hivatalos honlapján.

A PSV vezérigazgatója, Dzsudzsák, és Vörösbaranyi József, a szélső képviselője

Dzsudzsák szerződése eredetileg 2013-ig szólt.

"A PSV jelent számomra mindent. Több ajánlatom is volt külföldről, de úgy döntöttem, maradok" - mondta a holland bajnokságban eddig 10 gólig jutó játékos az aláírás után.

"Balázs az egyik legfontosabb játékosunk, minden tekintetben az elsők között van. Rendkívül gyorsan fejlődik, és itthon érzi magát Eindhovenben" - nyilatkozta Marcel Brands, a klub általános igazgatója.

Dzsudzsák Balázs csapata legjobbja volt az őszi idényben, oroszlánrészt vállalt a klub bajnoki és Európa Liga-meneteléséből. A goal.com nemzetközi sportportál a félszezon legjobbjának választotta Hollandiában. Már hónapok óta keringtek pletykák eligazolásáról a holland és európai sportsajtóban, a Juventus, a Lille és a Liverpool voltak a komolyabb jelöltek. Hétfőn angol és holland források szerint a Manchester City ajánlatot tett érte, Roberto Mancini menedzser a sérült Adam Johnson helyére vitte volna a 24 éves játékost, de a PSV kikosarazta az angolokat.

Dzsudzsák 2015-ig írt alá