Internazionale

Stramaccioninak új szerződést ért a Milan legyőzése

Az Internazinale elnöke, Massimo Moratti a Milan legyőzése után elégedetten nyilatkozott Andrea Stramaccioniról, aki feltehetőleg jövőre is irányíthatja a csapatot.

A fiatal szakvezető kiharcolta magának a helyet?

Diego Milito mesterhármasának köszönhetően az Inter 4-2-re legyőzte a Milant a városi rangadón, ezzel pedig megmaradt az esélye, hogy jövőre is nemzetközi kupaszereplést érő helyen végezzen.

Andrea Stramaccioni számára, úgy tűnik, a győzelem új szerződést is ér, legalábbis Massimo Moratti erről beszélt a Sky Sport Italiának. "Megerősítem, hogy Stramaccioni az új állandó trénere a csapatnak. Bizonyította rátermettségét egy olyan derbin, amelyet igazán élveztem".

A Primavera csapattól felkerült 36 éves szakvezető mellett Diego Milito is érvelt a lefújás után, de úgy tűnik, hogy Morattira nem kell hatnia senkinek, a fekete-kékek tejhatalmú ura elégedett a szakember munkájával.

Az Inter jelenleg 58 pontjával a hatodik helyen található a tabellán, az utolsó fordulóban azonban a Lazio vendége lesz. Ha azt a mérkőzést megnyerik a milánóiak, akkor biztos indulhatnak minimum az Európa Ligában.