La Liga

Fabregas és Kanouté telefonon kötött békét egymással

A Barcelona és a Sevilla játékosa is megbánta a szombat este történt lökdösődést, és tisztázták egymás között az ügyet.

Fabregas és Kanoute balhéja - Fotó: AFP

Cesc Fabregas és Fredric Kanouté is minél hamarabb szeretné elfelejteni a szombat esti balhét. A Barcelona-Sevilla (0-0) spanyol bajnoki mérkőzésen a 92. percben elszabadultak az indulatok, miután Iturralde González játékvezető büntetőt ítélt a hazaiak javára. Az ítéletbe beletörődni nem tudó sevillai támadó először nem hagyta elvégezni a tizenegyest, majd Fabregasba kötött bele, amiből kisebbfajta lökdösődés alakult ki, a mali csatárt pedig kiállította a játékvezető. A két játékos azóta megbeszélte a dolgot, és békét kötött egymással.

"Épp most volt egy telefonos beszélgetésem Kanouté-val, és tisztáztuk a félreértéseket. Bocsánatot kértünk egymástól, rendeztük az ügyet. Most már csak a futballról szeretnénk beszélni" - jelentette ki a nyáron az Arsenalból visszatérő katalán középpályás. A telefonbeszélgetés tényét Kanouté is megerősítette, méghozzá a Twitter-oldalán.

"Cesc és én beszéltünk telefonon. Megmagyaráztuk a dolgot, mindketten felnőttek vagyunk és nem teszünk ilyet többet" - írta a mali csatár.