Átigazolás

Bastos érkezését napokon belül bejelenthetik - Juventus

Michel Bastos ügynöke, Emmanuel De Kerchove elárulta: a Lyon és a Juventus tárgyalásokat folytat játékosa ügyében, és akár már a héten pozitív eredményekről számolhatnak be.

Bastos cselez
A játékos menedzsere reméli, hogy az Olimpique Lyon és a Juventus a napokban megállapodik Bastos átigazolásának ügyében.

A brazil válogatott ballábas szélsőjét már korábban is szóba hozták a tórinóiakkal, és a játékos is többször elimserte, szívesen játszana az olasz élvonalban.

Bastos ügynöke a hónap elején még tagadta, hogy a két klub megállapodott volna a 27 éves középpályás szerződéséről, most viszont jelezte: az üzlet napokon belül létrejöhet.

Az itáliai Tuttosportnak De Kerchove azt mondta, "a Lyon és a Juventus is kemény tárgyalópartner, de azt hiszem még ezen a héten döntés születhet az ügyben".

Micheal Bastos 2009-ben a Lille-től érkezett a Lyonhoz, ahol azóta nemzetközi klasszissá nőtte ki magát. A brazilnak 2013-ig érvényes szerződése van jelenlegi klubjával, de a hírek szerint az olasz klub hajlandó kifizetni a Lyon által kért 15 millió eurót.

A Juventus úgy tűnik aktivizálta magát a nyári átigazolási szezonban, a hírek szerint Marco Mottát, Matrit, Simone Pepét valamint Fabio Quagliarellát végleg megvették a zebramezesek, de Guieseppe Marrotta általános igazgató a napokban az atleticós Kun Agüero megszerzéséről is beszélt a sajtónak.