Átigazolás

A Manchester City gyorsan elutasította a Corinthians ajánlatát Tévezért

Carlos Tévez továbbra is a Manchester City játékosa marad, mivel a klub elutasította a csatár korábbi csapatának, a Corinthiansnak a hétfőn tett ajánlatát. Különösebben nem indokolták a döntést, de az biztos, hogy a 37 millió fontos ajánlat elmarad az általuk korábban megjelölt 50 milliós összegtől.

Carlos Tévez a Manchester City egyik Premier League-mérkőzésén 2011-ben
Tévez többször is beszélt már arról, hogy el akarja hagyni Manchestert, de egész Angliát is, a City elöljárói pedig legalább ennyiszer arról, hogy nem engedik el a csatárt, vagy legalábbis különleges feltételeknek kellene ehhez teljesülni. A múlt héten aztán végre megszabtak érte egy konkrét árat, 50 millió fontot - állítólag azért, mert a Chelsea ennyiért vette meg Fernando Torrest a Livepooltól.

Az argentin játékos korábbi brazil klubja hétfőn este tett ajánlatot, de az csak 37 millió fontról szólt, ezt pedig elutasították az angolok - vagy a klub arab tulajdonosa. A további tárgyalásokat megnehezítheti, hogy a játékos ügynöke, Kia Joorabchian és a Manchester City ügyvezető igazgatója, Garry Cook nincsenek beszélő viszonyban egymással. De a valódi kérdés, hogy a Corinthians hajlandó-e többet ajánlani. Egyes szakértőket már ez az összeg is meglepett, noha a hírek szerint a brazilok televíziós és reklámbevételeiből akár még többre is futná...