Átigazolás

De Gea tagadja, hogy megállapodott a Manchester Uniteddel

Az Atlético Madrid kapusának jogi képviselője, José Bouzas Aragon kijelentette, hogy ügyfele sem szóban, sem írásban nem állapodott meg a Manchester Uniteddel. David de Gea az első számú jelöltje a Vörös Ördögök egyes számú mezének.

David de Gea cáfolta, hogy már aláírt volna a Manchester Unitedhez

Néhány napja Sir Alex Ferguson, a United menedzser elismerte, hogy szeretnék leigazolni de Geát, a brit sajtó szerint konkrét ajánlatot is tette a vezetőség az Atléticónak, 17.5 millió fontért költöztetnék a halóőrt a gyárvárosba.

"Ezúton cáfolom a médiumok azon híreit, mely szerint David de Gea, az Atlético Madrid kapusa aláírt volna a Manchester Unitedhez - nyilatkozta Aragon az EFE hírügynökségnek. - De Gea június 30-ig, az U21-es Európa-bajnokság befejeztéig nem foglalkozik az Atlético szerződéshosszabbítási ajánlatával és semmilyen más megkereséssel."

De Gea lehetséges átigazolását az késleteti, hogy június 30-án jár le ügynökének, Héctor Rinconnak a szerződése, akinek a helyét Jorge Mendes veszi át, aki többek között José Mourinhót és Cristiano Ronaldót is képviseli.