Manchester United

Ferguson Diarrát nézte ki magának Pak helyett

A Vörös Ördögök menedzsere mindig is híres volt arról, hogy a legjobb ütemben adta el játékosait, most a dél-koreai középpályás távozhat az Old Traffordról.

Pakk távozhat a Manchestertől - Fotó: AFP

Lassana Diarra nyáron visszatérhet a Premier League-be. A Real Madrid középpályásának már az elmúlt szezonban sem volt biztos helye José Mourinho kezdőcsapatában, most pedig Sahin érkezésével még eggyel több riválisa lesz a királyiaknál. Bár úgy tűnt, a Juventus lehet a befutó az érte folytatott harcban, új érdeklődő bukkant fel a francia játékossal kapcsolatban.

Sir Alex Fergusonnak ugyanis mindenképpen szüksége van egy védekező középpályásra, és mivel sem a Rennes-ben játszó Yann M'Vilát, sem a római Daniele De Rossit nem sikerült megszereznie, most célba vette az egykori portsmouth-i futballistát. Diarra érkezése azt jelenthetné, hogy Pak Dzsi Szung biztosan távozik az Old Traffordról. A dél-koreai játékos most 30 éves, így a skót menedzser úgy gondolkodik, hogy még pénzt tudna kérni érte, ám később erre már nem lesz esélye.

Ferguson már meg is próbálta őt elpasszolni, ugyanis azt szerette volna, ha Pakot és pénzt adnak az Atlético Madridnak David De Geárt, ám a madridi vezetők nem egyeztek bele a tranzakcióba.