Liverpool

Suárez elnézést kért az elmaradt kézfogás miatt

A Liverpool uruguayi csatára, Luis Suárez bocsánatot kért klubjától és a szurkolóktól, amiért a szombati, Manchester United elleni bajnoki rangadón nem fogott kezet Patrice Evrával.

A Liverpool uruguayi csatára a szombati, Manchester United elleni bajnoki rangadón nem fogott kezet Patrice Evrával.

"Beszéltem a menedzserrel az Old Traffordon játszott mérkőzés után, és beláttam, hogy hibáztam. Nem csak neki okoztam csalódást, hanem a klubnak is, és cserben hagytom azokat az értékeket, amelyeket a klub képvisel, ezért bocsánatot kérek. Hibáztam, nagyon sajnálom a történeteket. Kezet kellett volna fognom Patrice Evrával a mérkőzés előtt, szeretnék elnézést kérni a tettemért. Egyúttal szeretném ezt az egész ügyet magam mögött hagyni és a futballra koncentrálni" - olvasható Suárez bocsánatkérése a Liverpool honlapján megjelentetett közleményben.

Suárez a Liverpool-Manchester United októberi összecsapásán rasszista megjegyzésekkel illete Evrát, amiért az FA nyolc meccsre eltiltotta, ehhez hozzájött még egy mérkőzésés, amit a Fulham szurkolói elleni viselkedéséért kapott (bemutatott a Craven Cottage közönségének).