Barcelona

Carles Puyol lemarad a Real Madrid elleni derbiről

Az FC Barcelona világ- és Európa-bajnoka Carles Puyol minden bizonnyal kihagyja a Real Madrid elleni Szuperkupa-mérkőzéseket.

Puyol kénytelen kihagyni az El Clásicót
A katalánok csapatkapitánya január óta bajlódik a térdével, amely a jelek szerint továbbra is gondot okoz számára. Puyol a rakoncátlankodó testrész miatt kénytelen volt kihagyni a tavaszi szezon nagy részét, és bár úgy tűnt, az előttünk álló szezonban már csapata rendelkezésére állhat - ezzel még egy kicsit várnia kell a csupa szív hátvédnek.

A múlt hónapban Puyol még arról beszélt, hogy rehabilitációja a vártnál jobban halad - a védő júniusban kés alá feküdt - most mégis biztosra vehető, hogy sem a Real elleni, sem pedig a Porto elleni Szuperkupa-találkozón nem lép pályára - legalábbis a spanyol Marca szerint.

A spanyol Szuperkupa első mérkőzését augusztus 14-én rendezik meg a Santiago Bernabéu-ban, a visszavágóra három nappal később, augusztus 17-én a Nou Campban kerül sor. Az európai Szuperkupa mérkőzést augusztus 26-án vívja majd a portugál Európa Liga-győztes Porto és a spanyol BL-első sztárcsapat.