Európa Liga

Fradi gólok az örmények ellen - videó

Habár a Ferencváros - Ulisses mérkőzés a közvetítési jogok rendezetlen helyzete miatt nem került képernyőre, néhány szemfüles szurkoló mégis gondoskodott a meccs legemlékezetebb pillanatainak és góljainak megörökítéséről.

A mérkőzés első találata (31' perc): Fél órányi játék után, a 31. percben vezetést szerzett a Ferencváros! Józsi úgy 25 méterről végezhetett el szabadrúgást, a beívelésre felugró játékosok közül Maróti csúsztatott 9 méterről a hosszúba (1-0).

A mérkőzés második találata (33' perc): Még szinte fel sem ocsúdtak az örmények, jött a második Fradi-gól! A 33. percben egy hazai szöglet után Malkov kapus kezéből kiesett a labda, pont a holland Otten elé, akinek közelről már nem volt nehéz dolga. (2-0).

Ranilovic hárítása (45' perc): Egy beívelés után a hazai 16-oson belül Otten szabálytalankodott, a játékvezető  tizenegyest ítélt a vendégek javára. A büntetőt Adamyan végezte el, azonban Ranilovic kapus remek mozdulattal kivédte a próbálkozást.

A mérkőzés harmadik találata (69' perc): A 69.percben Liban Abdi remekül ugratta ki a nagyon agilisnak tűnő Félixet, aki a labdát egyedül vezette a kapusra. A ajtó-ablak helyzetben a dél-amerikai légiós nem hibázott, magabiztosan a kapus mellett a hálóba gurított (3-0).

Félix gólja más szögből: