Tottenham

Modric januárban még maradna, de jövőre távozhat

Luka Modric átigazolása továbbra is sláger Angliában, a nyáron a Chelsea próbálta sikertelenül megszerezni a horvát középpályást, most a Manchester Uniteddel hozzák szóba. A Tottenham játékosa kijelentette, hogy januárban nem tervez klubváltást, de utalt arra, hogy jövő nyáron máshol folytatná pályafutását.

A horvát középpályás júniusig szinte biztosan marad a Spursnél, de utalt arra, hogy jövő nyáron máshol folytatná.

"Túl sok mindenről pletykálnak a sajtóban, aminek semmiféle alapja sincs. Nem tudok róla, hogy bármelyik klub is bejelentkezett volna értem. Én csak azzal foglalkozom, hogy mindent megtegyek a Tottenham sikereiért és boldoggá tegyem a szurkolókat" - mondta Modric a horvát Sportske Novostinak.

"Szinte száz százalékos bizonyossággal mondhatom, hogy a szezon végéig maradok a Tottenhamnél. Elméletileg, mert ha a klub megfelelő ajánlatot kap, ami a vezetőknek és nekem is megfelel, van esély a távozásomra, de reálisan nézve úgy látom, hogy júniusig maradok a Spursnél. Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő..." - tette hozzá a 26 esztendős középpályás.

Modric 2008-ban, a Dinamo Zagrebtől igazolt a White Hart Lane-re, posztján a Premier League egyik legjobbjának tartják. Idén nyáron a Spurs a hírek szerint a Chelsea több ajánlatát is visszautasította, noha maga a játékos is átigazolási kérelmet nyújtott be, végül duplájára emelt, heti 100 ezer fontos fizetéssel "engesztelték" ki a klubvezetők. Most a Manchester Uniteddel emlegetik egy lapon, a Vörös Ördögök Paul Scholes visszavonulása óta keresik a megfelelő embert a középpályára.