Fulham

Mark Hughes nem akarja elengedni Gerát

Mark Hughes, az angol élvonalbeli Fulham menedzsre nem akarja elengedni Gera Zoltánt. A magyar válogatott csapatkapitánya iránt több érdeklődő is van, korábban a német Wolfsburggal és a Panathinaikosszal hozták szóba, de a tréner ragaszkodna az elvágyódó játékoshoz.

Gera elvágyódik a Fulhamből

Gera hétfőn a Nemzeti Sportnak nyilatkozott arról, hogy a kevés játéklehetőség miatt más csapatba igazolna. A középpályás az előző szakvezető, Roy Hodgson alatt a gárda egyik klucsemberének számított, oroszlánrésze volt a Fulham Európa Liga-menetelésében. Hughes pénteken az ealinggazette.co.uk londoni portálnak nyilatkozott Gera helyzetéről.

"Többen is érdeklődnek Zoli iránt, hiszen kitűnő futballista. Beszéltem vele erről, és világgossá tettem számára, hogy nem akarom elengedni, jó játékosaimat itt szeretném tartani" - mondta Hughes.

"Megértem őt, frusztrált és kicsit csalódott, de ebben a szezonben a mérkőzések több mint felén szerepet kapott, kezdőként vagy csereként. Közös célom a vezetőséggel, hogy elérje az idényben azt a mérkőzésszámot, amelly után meghosszabbodik a szerződése."

Gera szerződése a nyáron lejár Londonban, de szerepel benne a Hughes által említett kitétel, ami alapján további egy évvel meghosszabbítható a kontraktus.