Átigazolás

Husztiért konkrét ajánlatot tett egy német klub, de Spalletti nem engedi el

A Zenit visszatuasította egy Bundesligában szereplő csapat ajánlatát

Luciano Spalletti vezetődező elégedett volt Huszti Szabolcs edzőtáborban mutatott teljesítményével, és ragaszkodik a magyar szélső megtartásához, ezért a Zenit visszautasította egy német klub ajánlatát - nyilatkozta Filipovics Vladan, a játékos menedzsere az NSO-nak. Így már eldőlt, hogy a játékos nem vált csapatot a téli átigazolási szezon végéig.

A Zenit ajánlatot kapott egy Bundesliga-klubtól Huszti Szabolcsért, de visszautasították azt. A magyar játékos meggyőzte Luciano Spalletti vezetőedzőt a csapat dubaji edzőtáborában mutatott teljesítményével, így az olasz szakvezető meg akarja őt tartani.

Huszti Szabolcs a Zenitben

Filipovics Vladan, a középpályás menedzsere elmondta a nemzetisport.hu-nak, hogy bár ez korábban többször felmerült, pártfogoltja nem akart minden áron csapatot váltani, de mindenképp több játéklehetőséget szeretett volna kapni. Remélhetőleg Spalletti ragaszkodása arra utal, hogy élesben is alkalmat ad majd Husztinak a bizonyításra.

"A Zenit vezetői elmondták, hogy egy, a Bundesligában szereplő német klubtól konkrét ajánlatot kaptak Husztiért, kölcsönbe vitték volna a középpályást, ám a szentpéterváriak nemet mondtak a lehetőségre. Az oroszok értékelték a helyzetet az olasz vezetőedzővel, Luciano Spallettivel, de ő nem szeretné elengedni Szabolcsot, aki így biztosan az orosz bajnoknál marad, most télen nem vált klubot" - nyilatkozta a játékosügynök.