NB I

Képtelen nyerni a ZTE, újabb döntetlen a Kaposvár ellen

  • MTI

A sereghajtó ZTE hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvárral a labdarúgó NB I 15. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is nyeretlen a szezonban.

A mérkőzés elején egy kaposvári helyzetre két óriási hazai lehetőség volt a válasz, ám hazai oldalon Balázs két méterről nem talált a kapuba. A somogyiak kontrákra rendezkedtek be, melynek eredményeként megszerezték a vezetést. A hazai csapat ezután megzavarodott, lassan talált magára, de sikerült az egyenlítés. Az első félidő hajrája egyértelműen a zalaegerszegieké volt.

A második félidőben negyedóra kiegyenlített játék után alaposan leült a mérkőzés, a két 16-os között folyt a játék. A ZTE nagy erőket mozgósított, hogy megszerezze első győzelmét, de a Kaposvár taktikus játékkal őrizte a döntetlent.

OTP Bank Liga
15. forduló
ZTE FC-Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-1)
Zalaegerszeg, 3124 néző, v.:: Solymosi
ZTE:Jahic - Kocsárdi, Kovács Ge., Szalai (Bulatovic 63.), Hidvégi - Balázs Zs. (Turkovs 60.), Szakály D., Máté, Kamber - Tököli (A. Delic 72.), Meyé
Kaposvár:Hajduch - Zsók, Bank, Graszl, Jánvári - Gujic (Diallo a szünetben), Hegedűs, Pedro, Balázs B. - Bőle (Farkas 90.), Peric (Haruna a szünetben)
gólszerzők: Meyé (30.), illetve Bőle (14.)
sárga lap: Kovács Ge. (17.), Tököli (58.), Bulatovic (89.), illetve Zsók (14.), Bőle (62.), Haruna (78.), Pedro (80.)