NB I

Végh Zoltán a Ferencvárosnál folytatja - sajtóhír

A Ferencváros labdarúgócsapata leigazolta a Vasasnál létszám felettivé vált NB I-es meccsrekordert, Végh Zoltánt. A 40 éves kapus összetett feladatokat lát majd el az Üllői úton.

Végh Zoltán folytatja karrierjét
A Ferencváros együttese három fordulót követően két döntetlent és egy vereséget tud felmutatni az OTP Bank Ligában, amelyben sokak szerint "komoly" szerepe van a csapat szlovén kapusának, Marko Ranilovicnak is.

A 24 éves egykori utánpótlás-válogatott hálóőr az utóbbi mérkőzéseken elkövetett néhány hibát, amely elgondolkoztatta a zöld-fehér klub vezetőit is. Mivel Ranilovic mögött jelenleg nincs NB I-es múlttal rendelkező portása az FTC-nek, pepsifoci.hu értesülései szerint a klub vezetése megállapodott a nyáron a Vasastól távozó Végh Zoltánnal.

A magyar élvonal rekordere - a kapus eddig 569 első osztályú találkozón lépett pályára -  valószínűleg a másodosztályban folytatta volna, de mivel köztudottan jó viszonyt ápol a ferencvárosi kapusedzővel, Kakas Lászlóval - nem volt nehéz rábeszélni az egyezségre. A 40 éves rutinos kapusnak összetett feladatokat kell majd ellátnia újdonsült egyesületénél, hiszen amellett, hogy a felnőtt keret tagja lesz, utánpótlás kapusedzőként is számolnak vele az Üllői úton.