NB I

A Győr a Paks legyőzésével került közelebb a Lokihoz

  • MTI

házigazda Győr magabiztos győzelmet aratott a Paks felett a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az ETO ismét nyerni tudott - Fotó:etofc.huA

A találkozó mintegy kétórás késéssel kezdődhetett csak el, mert egy ismeretlen telefonáló az ETO Stadion recepcióján vasárnap délután jelezte, hogy 16 órakor - az eredeti kezdési időpontban - bomba fog robbanni az ETO Parkban. A rendőrség kiürítette és lezárta a létesítményt, a labda pedig csak az átvizsgálást követően indulhatott útjára. Az első félidő nagy győri mezőnyfölényt hozott, a kaput azonban nem sikerült bevennie a hazai csapatnak.

A szünet után öt perc alatt háromgólos vezetésre tett szert az ETO, és ezzel tulajdonképpen el is döntötte a mérkőzés sorsát. A Pintér Attila vezetésével még százszázalékos Győr 4 pontra megközelítette a tabellát vezető Debrecent.

OTP Bank Liga
Győri ETO FC-MVM Paks 4-1 (0-0)
Győr, 2200 néző, V: Berger
Győr: Stevanovic - Babic, Fehér, Stanisic, Szabó O. - Kamber (Pilibaitis 82.) - Dudás (Koltai 58.), Trajkovic, Pátkai, Dinjar - Ahjupera (Strestik 50.)
Paks:Pokorni - Heffler T., Sifter, Fiola (Gévai 70.), Báló - Bartha (Kiss T. 76.), Sipeki, Vayer, Szatmári (Mészáros a szünetben) - Magasföldi, Hrepka
gólszerzők: Koltai (62., 11-esből), Trajkovic (65.), Pátkai (67., 81.), illetve Magasföldi (73.)
sárga lap: Stanisic (36.), Fehér (49.), illetve Sifter (62.)