Karrier

Koman Vladimir elveszítette a fejét - videó

A Sampdoria magyar válogatott középpályása a 94. percben nyújtott lábbal, meglehetősen kemény belépőt mutatott be, ami miatt a játékvezető azonnal kiállította őt.

Valami nincs rendben Koman Vladimir körül. Mint arról korábban beszámoltunk, a Serie B-ben szereplő Sampdoria játékosa igen frusztrált mostanában, mivel csak perceket, vagy rosszabb esetben még annyit játéklehetőséget sem kap csapatában. „Ennek a szenvedésnek mihamarabb véget akarok vetni - jelentette ki Koman. - Az senkinek sem jó, hogy én a padon ücsörgök, vagy még ott sem. Ennél azért több van bennem.” - nyilatkozta néhány napja Koman, akinek elkeseredettsége immáron a tettein is észlelhető.

Az olasz másodosztály 21. fordulójában a Sampdoria hazai pályán fogadta a Varese csapatát, amely végül egy 91. percben esett góllal legyőzte a tavaly még a Serie A-ban vitézkedő genovaiakat. Komant edzője,  Giuseppe Iachini a 85. percben küldte pályára, de sok örömöt nem láthatott a fiatal játékos cselekedetében. A 94. percben ugyanis, nyújtott lábbal történő, csúnya szabálytalanság után állította őt ki a játékvezető.

Koman Vladimir piros lapja 1:57-től látható: