Chelsea

Fabregas a következő célpont?

  • DA

Az angol sajtó szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa nem áll meg Fernando Torres leigazolásánál, a nyáron újabb nagyágyút, nevezetesen Cesc Fabregast szerződtetné!

Fabregas a Chelsea következő célpontja?

A hírek szerint a Chelsea (Abramovics) kész versenyre kelni a Fabregas után régóta vágyakozó Barcelonával. Az Arsenal középpályására 50 millió fontot szánnának a kékek, csakúgy, mint honfitársára, Fernando Torresre. A klub szerint a 23 éves játékos érkezésével öszeállna a Lampard-Fabregas álomduó a középpályán.

Nos, ha így van, nem lesz könnyű dolga a Chelsea-nek, egyrészt Arsene Wenger sem engedné el - 60 millió font alatt semmiképp - az Ágyúsok legnagyobbikát, és állítólag Cesc szíve is a hazája, Katalónia felé húz, az egyszínű kék mezt ő inkább megbolondítaná egy kis gárnátvörössel is. A The Sun szerint tavaly nyáron Fabregas maga kérvényezte főnökeinél, hogy engedjék el Barcelonába, de a spanyolok nem voltak elég kitartóak, a középpályás a mai napig csalódott emiatt. Akkor azt nyilatkozta, legnagyobb álma, hogy idoljával, Pep Guradiolával dolgozhasson együtt, olyan játékosok körében, mint Piqué, Iniesta és Messi...