NB I

Takács Péter visszatért a Diósgyőrhöz

Takács Pétert egy évre kölcsönvette a Pápától az NB I-be frissen feljutott Diósgyőr. A 21 éves középpályás a DVTK saját nevelése, tagja volt 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak.

Takács Pétert kölcsönvette a Diósgyőr a PápátólDudás Hunor ügyvezeő igazgató bejelentése szerint jövő nyáron opciós joga lesz a Diósgyőrnek a játékos végleges megvásárlására.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra a DVTK játékosa lehetek , mert az utóbbi időben csak tapsoltam és nem passzoltam a diósgyőri focistáknak. Itt nevelkedtem és másodszor ugyan nem akartam eligazolni, de mégis azt kell mondjam, nagyon hasznos évet töltöttem Pápán. Véber György egy stílusosan játszó csapatot épített és nekem sem ment rosszul, bekerültem az U21-es válogatottba is. Jelenleg még Pápán tartózkodom, de szeretnék minél hamarabb hazautazni Miskolcra és csatlakozni a társakhoz. Komolyan mondom, szinte el sem hiszem, hogy újra abban a csapatban játszhatok, amelyikben gyerekkoromtól szerettem volna" - nyilatkozta Takács Péter a dvtk.eu-nak.

Francisco Gallardo, Farkas Balázs, l’Imam Seydi és Enrique Carreno után Takács Péter az ötödik nyári igazolás a DVTK-nál.