Nyilatkozat

Beckham szerint Sneijder képes lehet pótolni Scholest

A Manchester United legendás hetese szerint a már leigazolt David De Gea és a kiszemelt Wesley Sneijder is hasznára válhat Sir Alex Ferguson csapatának.

David Beckham szerint jók lehetnek az MU igazolásai - Fotó: AFP

David Beckham, a Manchester United egykori középpályása szerint beválnak a Vörös Ördögök nyári igazolásai, és Alex Ferguson csapata a következő idényben is sikeres lehet. A 36 éves futballsztár úgy véli, hogy az MU-val már hosszú hetek óta összeboronált Wesley Sneijder valóban képes lehet pótolni a visszavonult Paul Scholest.

„Sok szóbeszéd van arról, hogy Sneijder a Manchester Unitedbe igazolhat, ő egy kivételesen tehetséges játékos, biztos vagyok benne, hogy remekül illeszkedne a csapatba. Ahhoz, hogy valaki Scholest pótolja, különleges képességek kellenek, de ő képes lesz erre, mert különleges játékos” – jegyezte meg Beckham.

Az Los Angeles Galaxy középpályása kifejtette a véleményét David De Gea leigazolásával kapcsolatban is.

„Ő egy fiatal kapus, akinek már komoly tapasztalata van a spanyol első osztályban, nagy feladat lesz számára Edwin van der Saar pótlása, de nem hiszem, hogy ez gondot okozna számára. Spanyolországban is magas szinten teljesített, most Angliában kell ezt tennie, mert a Unitednek mindig jó kapusai voltak” – vélekedett az egykor Real Madridban is légióskodó futballista.