EURO 2012

Merj nagyot álmodni - Buffon

Az olasz labdarúgó-válogatott kapusa, Gianluigi Buffon a Facebookon közzétett terjedelmes levélben szólította "fegyverbe" Itáliát a holnapi, Németország elleni Európa-bajnoki elődöntő előtt.

A Squadra Azzurra csapatkapitánya Facebookon szólította "fegyverbe" Itáliát a Németország elleni Eb-elődöntő előtt.

"Eljön az az idő az életben, amikor nem marad más, mint hogy kövesd saját utadat és álmaidat, és ez minden embernek kötelessége. Túl gyakran hagyjuk, hogy a negatív érzelmek elzsibbasszanak minket, túl gyakran mondunk le mások kedvéért a sorsunkról, és miután felnövünk, nem merünk tovább álmodni" - írta a Facebookon a világ legjobb kapusának négyszer megválasztott játékos.

"Gyermekként arról álmodtam, hogy focista leszek, fiatal srácként arról, hogy a válogatott és a Juventus kapusa leszek, 20 éves korom körül arról, hogy megnyerem a scudettót, aztán, amikor 25 lettem, a Bajnokok Ligájáról és a világbajnoki címről álmodtam. 30 évesen arról, hogy ismét bajnok leszek a Juventusszal, és Európa-bajnoki aranyat akasztanak a nyakamba."

"Előzőleg elképzelhetetlen volt, hogy az elődöntőbe kerülünk, de hittünk magunkban, minden áldozatot meghoztunk azért, hogy elérjük célunkat. Most úgy tűnik, hogy leküzdhetetlen akadály tornyosul előttünk, de most, hogy már ideáig eljutottunk, nem állhatunk meg, tovább kell lépkednünk az álmaink felé... Hajrá, Olaszország!"

Az olaszok csütörtökön este 20:45-kor csapnak össze Németország legjobbjaival a varsói Nemzeti Stadionban.

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!