Átigazolás

Dzsudzsákról megállapodtak, Oroszországba igazol - sajtóhír

  • MTI

Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar labdarúgóját Mahacskalába - Dagesztán fővárosába - várják - írta szerdai számában az orosz Szport Ekszpressz című sportlap.

Dzsudzsák Oroszországban köthet ki?

Az újság internetes oldalának vezető hajnali híre szerint az Anzsinak sikerült megállapodnia a holland PSV 24 éves támadójának átigazolásáról.
A mahacskalai klubhoz állítólag a nyáron érkezik majd a magyar játékos, amikor megnyílik az átigazolási időszak.

"Tudunk az orosz klub érdeklődéséről, az ottani illetékesek jelezték, hogy tárgyalni fognak a PSV-vel Balázsról, de hogy a tárgyalás megtörtént, s hogy bármilyen megállapodás létrejött volna közöttük, arról nem tudunk" - nyilatkozta az MTI-nek Fülöp Ferenc, a Dzsudzsák ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda társtulajdonosa.

A játékosügynök hozzátette, elsőként mindig a két érintett klub tárgyal egymással, s ha megegyeznek, akkor kerül a játékos és menedzsere a "képbe".
A Szport Ekszpressz emlékeztetett arra, hogy Dzsudzsák 2007 óta a PSV játékosa, s ez idő alatt 57 gólt lőtt 155 mérkőzésen. Többször is a hónap játékosának választották Hollandiában, s az élen végzett a "kanadai listán", azaz a gólok és a gólpasszok összesítése alapján.

Emellett rendszeresen meghívják a magyar válogatottba - írta szerdán honlapján az orosz sportlap. A Mahacskala legnagyobb sztárja jelenleg a brazil Roberto Carlos.