Olasz foci

A "kis kopasz" Del Piero mezéről fantáziál

Sebastian Giovinco nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a nyáron elhagyja a Parma csapatát és visszatérjen a Juventusba.

Giovinco visszatérére Torinóban meg van az esély -

Giovinco az idei szezonban már 10 bajnoki gólnál jár a Parma színeiben, de a befejezés mellett az előkészítésben is jeleskedik, hiszen már 8 gólpasszt adott társainak.

A 25 éves irányító játékjoga fele-fele részben a Parma és a Juventus tulajdona, ennek kapcsán pedig olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a következő idényben ő lehet majd Torinóban a távozó Alessandro Del Piero utódja.

"Hogy visszatérek-e Torinóba? Egyelőre még korai lenne ezen gondolkozni, először a a játékjogommal kapcsolatosan kellene megegyezni" - mondta egy olasz rádiónak Giovinco,  aki ezidáig három szezont húzott le az "Öreg Hölgyben".

"Ez attól is függ, hogy mit ajánlanak nekem, de pillanatnyilag tényleg nem gondolkozom ezen. A Juvénak nagyszerű szezonja van és remélem, hogy az idény végén még nagyszerűbb lesz" - mondta a 160 cm "magas" játékmester.

Giovinco személyében a nyáron távozó klublegenda, Alessandro Del Piero megfelelő helyettesét látják, maga a játékos pedig nem titkolja, hogy a 37 éves ikon nagy rajongója "Hogy a következő szezonban Del Piero 10-es meze szabad lesz? Azt a mezt nagyon szeretem, de korai még ezen filózni".