Liverpool

Vége Gerrard szezonjának

Csapatkapitányát vesztette a szezon hátralévő részére a Liverpool: Steven Gerarrd ismét rásérült műtött ágyékára. Kenny Dalglish menedzser tájékozatása szerint még nem tudni, mekkora a baj, de az biztos, hogy az idényben már nem lép pályára a középpályás.

Steven GerrardGerarrd már hónapok óta bajlódik ágyéksérülésével, március elején megműtötték, a múlt héten állt újra edzésbe, de megint megtörtént a baj. Dalglish péntek reggeli sajtótájékoztatóján jelentette be a rossz hírt:

"Még mindig nem tudjuk, mi a probléma, várunk a pontos diagnózisra, de Steven ebben a szezonban már nem lép pályára. Bárki sérül meg a csapatból, az nagy csapás, de az ő kiesése egyenesen elkeserítő. Nem szeretnék tiszteletlennek tűnni a többi sérült játékosunkkal szemben, de mindenki tisztában van a probléma nagyságával."

Nem Gerrard az első kulcsjátékos, akivel nem számolhat a Premier League hajrájában Dalglish: Néhány napja derült ki, hogy a középhátvéd Daniel Agger szombaton, a West Bromwich Albion ellen elszenvedett térdsérülése olyan súlyos, hgy ő is kidőlt a hátralévő mérkőzésekre. Glen Johnson szintén a térde miatt gyarapítja a maródiak listáját, de a védő állítása szerint hamarosan visszatér a társak közé.

"El kell fogadnunk ez a helyzetet, és törekednünk kell arra, hogy így is a legjobb teljesítményt nyújtsuk. Csak rajtunk múlik" - tette hozzá a menedzser.