MLS

Beckham dühből kilőtte a földön fekvő sérült játékost - videó

Mint ismert Stuart Pearce szövetségi kapitány múlt héten kijelentette, hogy kihagyja David Beckhamet a brit olimpiai csapatból. Ez azt is jelenti, hogy a Los Angeles Galaxy 37 éves légiósa hiába szerette volna képviselni hazáját az ötkarikás játékokon, erre nem lesz lehetősége. Hogy az ebből fakadó frusztráltság okozhatta-e azt nem tudni, de csapata vasárnap esti találkozóján Becks kifordult magából, sportszerűtlen viselkedését nehezen tudja majd megmagyarázni.

A San José Earthquakes ellen 4-3-ra elveszített mérkőzést több mint 50 ezer néző láthatta a helyszínen, mint ahogy azt is, hogy az angol középpályásnak elgurul a gyógyszere.

A 'kaliforniai El clásicónak" is titulált mérkőzésen Beckham a 31. percben egy zseniális szabadrúgással egyenlített, majd csapata ezután újabb két gólt is szerztett. Az LA együttese ekkor még zsebben érezhette a győzelemért járó három pontot, de a második félidő elején a hazaiak megfordították a találkozót.

A végig feszült hangulatú találkozón a rendes játékidő letelte után szabadult el a pokol, amely elsősorban David Beckhamnek volt köszönhető.

A 92. percben egy Galaxy szöglet után a hazaiak játékosa, Sam Cronin maradt lenn a földön, elsőre úgy tűnt csúnyán összeütközött DeLaGarzával. Beckham azonban ezt másképp látta, szerinte csak az idő húzására ment ki az egész, és ezen véleményét nem is palástolta, amikor az oldalvonal mellől két ízben is megpróbálta eltalálni Cronint. Elsőre még nem sikerült, másodjára azonban már 'telibe lőtte" a célpontot. Az eset után azonnal elszabadultak az indulatok, a két csapat játékosai egymásnak estek, Beckham pedig a balhé egyik fő kolomposaként végül dühösen battyogott le a pályáról.

Beckham gólja a 31. percben

Beckham kilövi a földön fekvő Cronint