Biatlon

Szappanoperában kap szerepet Magdalena Neuner

  • VNA

A holtszezon végén színésznői babérokra is tör a németek olimpiai bajnok biatlonosa, aki egy szappanopera négy részében kap szerepet.

Szerdán Münchenbe érkezett Magdalena Neuner, aki az ARD televíziós csatornán futó „Sturm de Liebe” című szappanoperában kap szerepet. Az olimpiai és világbajnok biatlonos természetesen csak vendégszereplője lesz a szériának, amelyben négy részben (az 1446-1449. epizódokban) kap szerepet. „Nagy rajongója vagyok a sorozatnak. A szállodai szobákban csapattársammal, Nadine Horchlerrel mindig megnézzük a sorozatot” - nyilatkozta a 24 esztendős versenyző, aki a tervek szerint saját magát játssza el a sorozatban.

Magdalena Neuner szappanoperában kap szerepet az ARD-nél
A történet érdekessége, hogy a csapattárs, Horchler intézte el az ügyet, aki Neuner tudta nélkül kereste meg az ARD televíziót és a sorozat producereit, akik persze rögtön lecsaptak a lehetőségre. Neuner persze nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy meghívást kapott a forgatásra, de különösebben nem kellett győzködni ezt követően. „Természetesen egyből igent mondtam. Nagyon jól jönnek majd ezek a napok a felkészülés végére, ahol már minden olyan monotonnak tűnik számunkra” - mondta Neuner. Az ARD csatorna a most felvételre kerülő részeket várhatóan az év végén sugározza majd adásban is.