Manchester City

Carlos Tévez bocsánatot kért a szurkolóktól

Mint ismert, a Manchester City argentin válogatott támadója csapata keddi, Bayern München elleni mérkőzésén állítólag nem volt hajlandó a kispadról beállni, bár a játékos mindezt tagadja.

Carlos Tévez, a Manchester City argentin csatáraRoberto Mancini az eset után azt mondta, hogy részéről lezárta az ügyet, azt mondta, Tévez többet nála nem játszik. Az olasz szakember és a dél-amerikai játékos nincs túl jó viszonyban egymással, a két fél közötti "szakadékot" csak tovább mélyítheti ez az eset. "El tudják képzelni, hogy a Bayern München, a Milan vagy a Manchester United bármelyik játékosa ilyet tegyen? Ha jobbak akarunk lenni, Carlos nem játszhat nálunk tovább. Nálam elvágta magát" - nyilatkozta Mancini.

"Félreértés történt, elnézést kérek a szurkolóktól. Münchenben bemelegítettem, és készen álltam a játékra, de most nem bocsátkozom részletekbe azt illetően, hogy miért nem léptem pályára. Mindig a klub rendelkezésére állok a jövőben is" - reagált az ügyre Carlos Tévez, aki az eset után nem sok jóra számíthat csapatában.

Az argentin gólkirály a nyári szezonban minden követ megmozgatott, hogy elhagyhassa Angliát, és ugyan több alkalommal úgy nézett ki, hogy ez sikerül is neki, végül maradt a szigetországban.

Tévez csak a vállát rángatta, amikor be akarta cserélni őt Mancini