EURO 2012

Timoscsuk kórházban, tömeges lebetegedés az ukránoknál

  • MTI/63

Tíz ukrán játékos gyomorpanaszokkal küzd közvetlenül a lengyelekkel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság rajtja előtt.

Oleg Blohinnak főhet a feje, játékosainak fáj a hasa

Oleg Blohin szövetségi kapitány a törökökkel szemben kedd este 2-0-ra elveszített barátságos mérkőzés után a németországi Ingolstadtban elmondta: fogalmuk sincs, mi okozhatta a tömeges fertőzést, mert szinte mindenki más ételt fogyasztott.

Beteg a válogatott két vezéralakja, a középpályás Anatolij Timoscsuk és a csatár Andrij Voronyin is, előbbi kifejezetten rossz állapotban van, kórházba is kellett szállítani.

"Még jó, hogy nem június 11-én történt ez, így van még egy hetünk, hogy meggyógyuljanak a futballistáim" - utalt Blohin arra, hogy együttese jövő hétfőn kezdi meg szereplését az Eb-n. Az ukránok először a svédekkel, június 15-én a franciákkal, 19-én pedig az angolokkal találkoznak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!