Szponzoráció

Fàbregas Pumában focizik tovább

  • VNA

A spanyolok világbajnok labdarúgója, Cesc Fàbregas idén nem csak csapatot, de lábbelit is váltott, a napokban ugyanis megegyezett a Puma céggel.

A Barcelona csapata nyáron nagy fogásként szerződtette az egykoron náluk nevelkedett Cesc Fàbregast, aki a klubváltás után úgy döntött, hogy megválik régi cipőgyártójától is. A napokban írták alá azt a megállapodást, amelynek értelmében a spanyol játékos a következő időszakban a német sportszergyártó cég, a Puma új fejlesztésű cipőiben játszik majd. A szerződés érdekessége, hogy Fàbregas éppen attól a Nike-tól távozik most, amely amúgy a Barcelona hivatalos lábbeli szállítója is egyben.

Cesc Fabregas nyáron nem csak csapatot, de cipőt is váltott
Fàbregas a múlt heti bajnokin már a PowerCat 1.12 névre hallgató cipőben lépett volna pályára, de az egyik utolsó edzésen megsérült, így vélhetően csak a három hetes kényszerpihenő letelte után viselheti első alkalommal az új cipőt. Fàbregas egyébként Sergio Agüero és Radamel Falcao után a Puma cég újabb nagy 2011-es igazolásának számít. A spanyol világbajnok középpályásnak a gyártó öt évre 20 millió eurót fizet.