Jupiler League

Tőzsér bízik a Standard botlásában

A Genkben játszó magyar középpályás azt szeretné, ha saját együttese mellett Juhász Roland Anderlechtje indulhatna jövőre a Bajnokok Ligájában.

A Genk már ezen a héten belga bajnok lehet, amennyiben Tőzsérék nyernek a Cercle Bruges otthonában, és a Standard Liege ezt nem tudja megtenni a Lokeren ellen. A magyar játékos néhány héttel ezelőtt a csapatkapitányi posztot is megkapta David Hubert sérülése miatt a bajnokesélyes csapatnál.

„A Standard még kitart, ami számukra jó, de mi nem nézünk visszafelé - kezdte a magyar középpályás. - Nem láttam a Bruges elleni mérkőzésüket, de elmesélték nekem, mi történt. Azt sem fogom nézni, amikor Lokerenben játszanak szerdán. A legfontosabb dolog, hogy az utolsó meccsig a saját kezünkben van a sorsunk. A Standard sem nyer mindig, néha hibákat követnek el, mint például az Anderlecht ellen. Juhász Roland azt mondta a találkozónk után, megérdemelnénk az aranyérmet, én pedig azt szeretném, ha ők futnának be második helyre, kiharcolva ezzel a Bajnokok Ligája-indulás jogát.”