Spanyol Szuperkupa

Ami történt, megtörtént, elégedett vagyok a csapatommal - Mourinho

A bajnok FC Barcelona tizedszer nyerte meg a Spanyol Szuperkupát, miután a vasárnapi, idegenbeli 2-2-es döntetlent követően szerdán saját közönsége előtt 3-2-re verte a kupagyőztes Real Madridot. A indulatokkal teli mérkőzés után José Mourinho, a királyiak vezetőedzője arról beszélt, hogy a történtek ellenére elégedett csapatával.

José Mourinho a történtek ellenére elégedett csapatával

"A Real Madrid az első perctől az utolsóig látványos teljesítményt nyújtott, ezért jöttünk ide. A második féliődben a labdaszedők bujkáltak, ami a kiscsapatok jellemzője, amikor bajban vannak. Ami történt, megtörtént, én mégis elégedett vagyok a csapatommal" - mondta a "Special One" a derbi utáni sajtótájékoztatón.

"Úgy érezzük, két nagyon jó mérkőzést játszottunk. Ez a csapat sokkal jobb, mint volt tavaly. Minél tovább dolgozol együtt emberekkel, annál többet fejlődtök, és jobb évet futhattok. Kilenc mérkőzést játszottunk az előszezonban, és ezeken bebizonyítottuk, hogy már erősebbek vagyunk annál, mint amit az előző szezon utolsó két meccsén mutattunk. Elégedett vagyok azzal, amit az embereim elértek."

Természetesen Mourinho sem ment el szó nélkül a mérkőzés végén kitört tömegverekedés mellett, amiben a Real futballistái jártak elöl. "A játékvezetőnek büntetnie kell azt, amit annak ítél. Pepe és Marcelo nagyszerűen játszott, az előbbi 90 percen, utóbbi 45 percen keresztül. Nem mondom, hogy boldogok vagyunk, mert nem nyertük meg a Szuperkupát, nem akarok képmutató lenni. Mi férfiként akarunk játszani, akik nem esnek földre a legkisebb érintéstől."