Hamburg

A Hamburg elnöke nem enged, Nistelrooy kivásárolná saját magát

Bernd Hoffmann, a Hamburg elnöke ismét nyomatékosan kijelentette, hogy Ruud van Nistelrooy marad az Elba-parti városban, végleg kikosarazták a holland támadóért mindent bevető Real Madridot. Van Nistelrooy nem vette tudomásul az "ítéletet", azzal állt elő, hogy saját zsebből fizet 1 milliót klubjának, csak felszállhasson az első spanyol fővárosba tartó repülőre - retúrjegy nélkül.

Nistelrooy még kivásárolni is hajlandó magát

A Hamburg első embere a klub hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt a van Nistelrooy-ügyről:

"A Real Madrid folyamatosan bombázott minket az újabb és újabb ajánlatokkal, legutóbb több mint 2 millió eurót, és egy barátságos mérkőzést kínáltak klubunk 125. évfordulójára. Ezt az ajánlatot ma délután még egyszer és utoljára visszautasítottuk. Döntésünket közöltük a játékossal és képviselőjével is. Mindent meg kell tennünk tavasszal egy nemzetközi kupaindulást érő helyért, ezért teljességgel lehetetlen, hogy nélkülözni tudjuk Ruud van Nistelrooyt" - nyilatkozta vasárnap este Bernd Hoffmann.

Nos, Van Nistelrooy nem vette tudomásul az ultimátumot, 1 millió euró hálapénzzel tömné ki főnökeit, vagyis állná a 2 milliós ajánlat felét, csak mehessen végre, amerre lát. Sőt, a királyiaknál is ingyen játszana, mert minden vágya, hogy a hőn áhított fehét mezben fejezhesse be karrierjét.