Magyar válogatott

Az Anzsi orvosai nem engednék Dzsudzsákot pályára lépni

Elképzelhető, hogy mégsem léphet pályára a Finnország elleni Eb-selejtezőn Dzsudzsák Balázs, mert klubjának orvosai szerint nincs minden rendben a sérült vállával.

Ugyan a magyar futball pillanatnyilag legnagyobb sztárjának számító Dzsudzsák Balázs a hét elején jelezte Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, hogy jól érzi magát és vállalja a játékot jövő kedden, majd ezután orvosi vizsgálatok is alátámasztották a játékos optimizmusát, könnyen elképzelhető, hogy az Anzsi Mahacskala futballistája csak nézője lesz az utolsó Eb-selejtező mérkőzésnek.

Az Anzsi orvosai meggátolhatják a szélsőt, hogy pályára lépjen a címeres mezben
"Az utolsó röntgen eredményére várok, ezért a délelőtti edzést ki is hagyom. Nagy hévvel mentem a legutóbbi vizsgálat után footgolfozni, el is mondtam a sajtóban az örömhírt, hogy játszhatok, és ugye az orvosok is mondták, hogy az eddigi életvitelemet folytathatom. Aztán jött egy e-mail, hogy az Anzsi orvosai abból a képből, amit elküldtünk, nem azt látják, hogy teljesen összeforrt volna a csont, így valószínűleg nem járulnak ahhoz hozzá, hogy pályára léphessek. Természetesen egyből jeleztük, hogy "ne csinálják már", hiszen az az orvos csak látja, hogy mi a helyzet, aki megműtött. Aztán a doktor úr beszélt is a kinti emberrel, és abban maradtunk, hogy újabb felvételeket kérnek. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi akadálya, hogy pályára léphessek, bár persze őket is meg lehet érteni. Nem 2 forintot fizettek értem, amióta megsérültem, egyetlen percet sem játszottam kint, és mégiscsak ők a kenyéradóim. Egyébként én sem vagyok az a játékos, aki játszana, belemenne a rizikóba, ha fájdalmai lennének – nyilatkozta a labdarúgó a Classfm Morning Show című műsorában.