Premier League

Joey Barton agya megint elborult - videó

A drámai végkifejletet hozó Manchester City-Queens Park Rangers (3-2) Premier Legaue-mérkőzésen Joey Barton, a vendégek játékosa ámokfutást rendezett.

Joey Barton, a QPR játákosát fogják vissza a Manchester City labdarúgói a két csapat találkozójána, miután Bartont kiállította Mike Dean játékvezető

A bajnoki cím sorsáról döntő találkozó 54. percéban 1-1-es állásnál Barton megütötte Carlos Tevézt, a hazaiak argentin légiósát, amiért Mike Dean játékvezető kiállította a QPR renitens középpályását. A kedélyek azonban nem csillapodtak, Barton mielőtt levonult volna a pályáról, Terry-módra derékon térdelte Sergio Agüerót, a City másik argentin támadóját. A manchesteri játékosok nekirontottak Bartonnak, akit úgy kellett lerángatni a játéktérről. A balhéból természetesen Mario Balotelli sem maradhatott ki. Az akkor még csereként a kispadon ülő olasz beszólt valamit Bartonnak, akit a QPR pályaedzőinek kellett visszafognia, nehogy még nagyobb balhé keveredjen a dologból.

A Manchester City a vasárnapi zárófordulóban Edin Dzeko és Sergio Agüero 92. és 94. percben szerzett góljaival fordított a QPR ellen hazai pályán, és győzelmével 44 év után lett ismét bajnok Angliában a városi rivális Manchester Unitedet letaszítva trónjáról. A Premier League történetében először fordult elő, hogy gólkülönbség döntsön az elsőség sorsáról.