Karrier

Szeretnék Mourinhóval dolgozni - Nani

Luís Naninak, a Manchester United szélsőjének eltökélt szándéka, hogy a jövőben együtt dolgozzon honfitársával, José Mourinhóval.

Nani jól érzi magát Manchesterben, de később máshol is kipróbálná magát, leginkább Mourinho keze alatt - Fotó: AFPA 24 éve portugál Antonio Valencia felépülésével tavasszal kiszorult a kezdőcsapatból, és Ashley Young érkezése sem kedvező reá nézve. Pletykák szerint a Real Madrid, a Juventus és az Inter figyelmét is felkeltette.

"Jól érzem magam Manchesterben, de azért hízelgő hallani, hogy más klubok is érdeklődnek irántam. Szeretnék-e Mourinhóval dolgozni? Természetesen, de most a Manchester United játékosa vagyok. Nem tagadom, elkeseredtem, hogy nem voltam a kezdőcsapat tagja a Bajnokok Ligája döntőjében, de erről nem én döntök. Ennek ellenére nagyon jó szezont zártam a csapattal" - nyilatkozta a Vörös Ördögöket 2007 óta erősítő Nani, akinek valóban ez volt a legeredményesebb idénye Angliában, kilenc gólt szerzett a Premier League-ben, egyet pedig a Bajnokok Ligájában.