Spanyol Király Kupa

Hallottam, Messi tényleg bábunak nevezte Karankát - José Callejón

Habár a pályán különösebb balhé nélkül ért véget a szerdai Real Madrid-Barcelona Spanyol Király Kupa-meccs, a hispán média tovább görgeti a Lionel Messi-Aitor Karanka affért.

Callejón

Ahogy arról csütörtök este a spanyol La Sexta televízió és a La COPE rádió információjára hivatkozva beszámoltunk Lionel Messi és Aitor Karanka a Real Madrid-Barcelona meccset követően szópárbajt vívott a játékoskijáróban. A Barcelona négyszeres aranylabdás klasszisa rászólt a Real Madrid másodedzőjére, hogy fogja be a száját, mert ő csak Mourinho bábja. Nos, a hispán média után egy újabb szemtanú jelentkezett, a Real játékosa, José Callejón is megerősítette a La Sexta a La COPE hírét.

"Láttam és hallottam az estet, mert éppen Aitor mögött álltam - mondta Callejón. - Megerősíthetem, Messi tényleg azt mondta Karankának, hogy ő csak Mourinhó bábja, de más nem hangzott el. A meccs után másfél órával Álvaro Arbeloa a feleségével távozott, ám a parkolóban neki is odaszólt valamit Messi. Tudom, hogy a pályán kiélezett meccset vívunk, sok minden elhangzik, amit később megbánunk, de másfél órával később már másképp kéne viselkedni. Főképp valakinek a felesége előtt. Ez kicsit sok volt. A jó fiúk nem mindig olyan jók, a rosszak pedig nem annyira rosszak."