La Liga

A Real Madrid a legerősebb spanyol csapat - Karim Benzema

Karim Benzema a Villarreal ellen megszerezte idei negyedik bajnoki gólját, a Real Madrid pedig a hetedik győzelmét. A francia csatár szerint ők a legjobbak.

Benzema a Villarreal ellen is feltartóztathatatlan volt
Az argentin Di María remek átadásából Benzema már a 6. percben előnyhöz juttatta a Bernabéuban pályára lépő Real Madridot, amely Kaká és a már említett dél-amerikai góljaival röpke 30 perc alatt minden lényegi kérdést eldöntött a Villarreal elleni "rangadón".

A királyiak hetedik sikerüket aratták, szeptember 21-e óta nem veszítettek pontot, sem a hazai bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában.

Karim Benzema rendkívül boldog volt a szerdai mérkőzés után, és elmondta, nagyon fekszik neki a madridiak játékstílusa.

"Szeretem, ahogy a Real Madrid játssza a futballt, és ahogy kontrázik. Remek teljesítményt nyújtottunk a Villarreal ellen - különösen az első félidőben. Azt hiszem a Real a Liga legerősebb csapata" - mondta a lefújás után a fiatal francia, akit a 75. percben Gonzalo Higuaín váltott. "Ez a győzelem nagyon fontos volt a számunkra. Nem számít, hogy Higuaín lövi a gólt vagy én, csak az, hogy gólokkal segítsük a csapatot. A futballban a győzelem a fontos".

Kilenc mérkőzés után a Real Madrid 22 pontjával jelenleg a második helyen áll, egy ponttal lemaradva a Levantétól. A hétvégén José Mourinho alakulata a Real Sociedad vendége lesz.