Villámkarrier

Tamás Krisztiánért ajánlatot tett az AC Milan

Tamás Krisztián már kétszer járt próbajátékon az olasz csapatnál, és jövő héten minden bizonnyal Illés Béla utazik ki egyeztetni Adriano Gallianival az ügyében.

Tamás Krisztián a Haladás játékosa.Az olasz milannews.it értesülése szerint a szombathelyi Illés Akadémia 16 esztendős labdarúgója Tamás Krisztán a héten aláírhat az olasz sztárklubhoz, az AC Milanhoz. Tóth Miklós a vasnepe.hu-nak megerősítette, hogy játékosuk kétszer is járt próbajátékon a milánói sztárklubnál. A tesztelés alatt meggyőzte az olasz klub szakvezetőit, hogy érdemes őt leigazolni, de a héten még nem valószínű, hogy döntés születik az ügyében.

„Azt nem tartom valószínűnek, hogy a héten eldől Tamás sorsa, ugyanakkor tény, hogy a Milan konkrét ajánlatot tett a játékosért – nyilatkozta Tóth Miklós, az Illés Akadémia klubigazgatója. - Ezt a focista menedzserétől, a szakmában jó nevű olasz Claudio Vigorellitől tudjuk. A jelek szerint tehát Krisztián korábban rendkívül jó benyomást tett a milánóiakra, elégedettek voltak a teljesítményével, így hamarosan - hogy pontosan mikor azt nem tudom - személyesen az akadémia egyik alapítója, Illés Béla Milánóba utazik, hogy tárgyaljon az olaszokkal. Azért nem a héten, mert úgy tudom, a Milan elnöke, Adriano Galliani úr jelenleg nem tartózkodik Milánóban. Ami az anyagiakat illeti: az Illés Akadémia nevelési költséget kaphat a futballistáért.”