Sportfogadás

Az Eurosport győzelmével zárult a Bundesliga-tippjáték első fordulója

Címkék:

Az Eurosport és a hatharom.hu szerkesztőségeinek Bundesliga tippversenye az elmúlt hétvégén kezdetét vette. A 9. fordulóban meglepő eredmények születtek, amelyekre az Eurosport kommentátorai éreztek rá jobban, így ezt a kört ők nyerték velünk szemben.

A pénteki egypontos előnyt (a Werder Bremen-Borussia Dortmund párharc vendégsikerét találták el ellenfeleink) szombatra háromra sikerült növelni, ezzel a vasárnapi eredményektől függetlenül biztos volt a nyitónapi győzelem az Eurosport számára. Éppen 50% feletti teljesítménnyel zárták a 9. fordulót, míg mi sajnos jópár esetben mellétrafáltunk. Egy tavalyi és egy idei újonc is túljárt mindenki eszén. A Kaiserslautern és az Augsburg idegenbeli sikerét sem tippelte meg senki. 

Végeredményben sajnos csak két meccset sikerült eltalálnunk, szemben az Eurosport öt helyes tippjével. A pontos eredményeket az alábbi táblázatban láthatjátok.

Bundesliga tippjáték
Hathárom.hu-Eurosport
Mérkőzés Hathárom-tipp Eurosport-tipp Eredmény
Werder Bremen-Borussia Dortmund X 2 2
Bayern München-Hertha Berlin 1 1 1
Mainz 05-Augsburg 1 1 2
VfB Stuttgart-Hoffenheim X 1 1
Wolfsburg-Nürnberg X 1 1
Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen X 1 X
Schalke 04-Kaiserslautern 1 1 2
Freiburg-Hamburger SV X 2 2
FC Köln-Hannover 2 X 1
Helyes tippek száma 2 5  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Eurosport kommentátorai között egyéni verseny is zajlik, amelyben Hajdú B. István, a népszerű riporter vezet. Ebben a fordulóban hat meccset is jól tippelt meg, ami után egy csípős megjegyzése is volt egyik legfőbb riválisa, Varga Ákos felé: "Lehet, hogy az utolsó két körben már nem is tippelek." További érdekességeket a játékról az Eurosport honlapján találtok.

A hétvégén a 10. fordulóban folytatódik a párharc, ahol reményeink szerint már a hathárom.hu stábja kerekedik felül.