Átigazolás

Gerát a Fulhamhez láncolná az edzője

Mark Hughes szerint Gerának van még jövője a klubnál

A Fulham menedzsere ugyan alig ad lehetőséget Gera Zoltánnak a csapatban, mégsem akarja elengedni. A klub már visszautasította a Sampdoria ajánlatát, és arra törekszenek, hogy meghosszabbítsák a magyar középpályás nyáron lejáró szerződését.

Angol médiaértesülések szerint bőven lenne kérője a kevés játéklehetőség miatt távozni akaró Gera Zoltánnak, a már korábban ajánlatot tevő olasz Sampdoria mellett előző klubja, a West Bromwich Albion, a Blackpool és a West Ham United is vinné, de szó volt már német együttesekről is.

Gera Zoltán a Wigan elleni bajnokin

Mark Hughes, a Fulham menedzsere azonban annak ellenére sem szívesen engedné el a játékost, hogy alig ad neki lehetőséget a bizonyításra. "Elmondta, hogy távozni szeretne, de én ezzel nem értek egyet" - mondta Hughes a középpályásról.-"Beszélgettem vele arról az opcióról, ami szerint meghosszabbodna a szerződése, ha elég bajnokin lép pályára. Sokat kell még beszélgetnünk a dologról."

Ez furcsán hangzik a menedzser szájából, hiszen ha Gera eddig nem kellett, miért épp most van rá égető szüksége? Kicsit hasonlatos ahhoz, ahogy korábban a West Brom is magához láncolta a távozni akaró Gerát a másodosztályban - mondjuk ott legalább játszott. Egyébként meg papíron már nincs hátra annyi mérkőzés az idényből, ami elég lenne ahhoz, hogy életbe lépjen a szerződéshosszabbítás.