Manchester City

Mancini elásná a csatabárdot és visszafogadná Tévezt

A Manchester City kegyvesztett csatára, Carlos Tévez jelenleg Argentínában tartózkodik, de ha visszatér Angliába, Roberto Mancini békejobbot nyújtana neki.

A kegyvesztett csatára jelenleg hazájában tartózkodik, de ha visszatér Angliába, a menedzser békejobbot nyújtana neki.

Bár Mancini korábban kijelentette, azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött, most már hajlandó lenne szóba állni a renitens játékossal.

"Carlos tisztában van a helyzettel. Ha visszajön, el fogunk beszélgetni, mert nekem nincs problémám vele" - nyilatkozta Mancini a Sunday Mirrornak. "Tévez a legjobb csatárok egyike, mindenkinek az volna a legjobb, ha visszatérne a csapatba. Mérkőzéseket képes megváltoztatni. Nem tudom, hogy ezen a héten visszatér-e, de megadnánk neki a lehetőséget a játékra a szezon hátralévő részében, persze ez az állapotától is függ, négy hónapja nem futballozott. De elképzelhető, hogy nagyon gyorsan visszanyeri erejét" - tette meg az első lépést a menedzser az ügy rendezésére.

A 28 esztendős támadó azért került partvonalon kívülre, mert szeptemberben állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A City januárban el akarta adni, de egyik kérő, a PSG, a Milan és az Inter ajánlata sem volt megfelelő a vezetőségnek.