Magyar foci

Fellebbezett a Vasas a licenckérelem elutasítása miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága szerdai döntésével elutasította a Vasas Futball Kft. licenszkérelmét. Az angyalföldi klub fellebbez a határozat ellen.

"Nem esünk kétségbe, fellebbezni fogunk a döntés ellen. Megteszünk mindent, hogy megfeleljünk a licensz követelményeknek. - nyilatkozta Kovács Norbert, a Vasas Futball Kft. ügyvezetője.
"Tavaszig káosz volt a piros-kék csapat körül. A Híd Akvizíciós Zrt. -vel a jogi és pénzügyi átadás-átvételi folyamat egyelőre nem zárult le. Ez nagyban nehezítette a licenszkérelem összeállítását. A Vasas SC és a Vasas Futball Kft. teljes stábjának emberfeletti munkája kellett ahhoz, hogy egyáltalán be tudjuk adni az angyalföldi licenszkérelmet. Az utóbbi hetek történései bizonyították: a korábbi vezetés által elkövetett hibákért, mulasztásokért nekünk, a jelenlegi vezetésnek kell vállalni a felelősséget. Továbbra is egy stabil Vasas-csapat megteremtése a cél, és ha minden erőfeszítésünk ellenére NB III-ból kell ennek nekiindulni, akkor onnan fogunk építkezni.