Átigazolás

Mario Götzét olajmezőért cserébe sem adják

A Borussia Dortmund elutasította Arsene Wengernek, az Arsenal menedzserének a Dortmund középpályása, Mario Götze szerződtetésére tett ajánlatát.

Az Arsenal ajánlatát Mario Götzéért elutasította a Dortmund"Ő egy olyan játékos, akit pénzért nem lehet megvenni" - A Daily Mail szerint ezzel a velős válasszal kosarazta ki Wengert az újdonsult német bajnok Dortmund vezetősége.

Samir Nasri még nem hosszabbította meg 2012 nyarán lejáró szerződését, de az Ágyúsok főnöke máris kinézte "utódját", a német tini személyében.  Wenger nagy rajongója Götzének, és dortmundi megfigyelőjétől is csupa jót hallott róla. A 18 éves Götze idén hat gólnál jár a Bundesligában, teljesítménye több európai élcsapat figyelmét is felkeltette. A középpályás 2010 novemberében debütált a német válogatottban.

"Nem hinném, hogy eladnánk Götzét 2014-ig (szerződése lejártáig - a szerk.). Még ha az őt megvásárolni kívánó klubnak olajmezői is vannak, vagy eurómilliárdokat kínál érte, akkor sem eladó!" - üzent a Borussia ügyvezető igazgatója, Hans Joachim Watzke a Götze után ácsingózóknak.