Premier League

Carlo Ancelotti lehet Harry Redknapp utódja a Tottenhamnél

Amennyiben a Tottenham Hotspur menedzsere lesz az angol válogatott szövetségi kapitánya, Carlo Ancelotti lehet a londoniak szakvezetője.

Ancelotti lehet a Spurs menedzsere - Fotó: AFP

Carlo Ancelotti lehet Harry Redknapp utódja, amennyiben a Tottenham Hotspur menedzsere lesz az angol válogatott szövetségi kapitánya. A londoniak menedzsere már korábban kijelentette, hogy elvállalná a nemzeti csapat irányítását, Fabio Capellónak ugyanis a 2012-es Európa-bajnokság után lejár a szerződése. A legutóbb a Chelsea-t irányító Ancelotti pedig ideális megoldás lenne a Spurs irányítására, mivel imádja a Premier League-et, ahol bajnoki arany – és ezüstérmet is szerzett már.

„Szeretem Londont, szeretem Angliát, csakúgy mint az angol futballt, a kultúráját, és mindazt, ami körülveszi. Jelenleg a futball számára Anglia a világ legjobb országa” – jelentette ki az olasz szakeember.

Korábban az Evertont 2002 óta irányító David Moyes is felvetődött Harry Redknapp utódjaként, de a Spurs elöljárói jobban megbíznának a sikeresebb edzői pályafutást felmutató Carlo Ancelottiban.