Karrier

Gera Zoltánt Roy Hodgson csábíthatja vissza a WBA-hoz

A Fulham magyar középpályása újra kedvenc edzőjével dolgozhat a Premier League-ben, amennyiben elfogadja a West Bromwich Albion ajánlatát.

Gera újra a WBA mezében ünnepelhet - Fotó: AFP

Angol lapinformációk szerint jó esély van arra, hogy Gera Zoltán maradjon Angliában. A Fulham lejáró szerződésű játékosa már többször elmondta, nem szeretne jelenlegi csapatával szerződést hosszabbítani, mivel nem érzi Mark Hughes menedzser bizalmát.

Az előző edzőnél, Roy Hodgsonnál Gera kulcsjátékosnak számított, ám a walesi szakember érkezésével ismét a pálya szélén kapott helyet, de egy idő után már csak a kispad jutott neki. Kedvenc edzője azóta megjárta a Liverpoolt, majd az idény közben a magyar középpályás egykori csapatához, a WBA-hoz került.

Az expressandstar.com szerint Gera még mindig nagy népszerűségnek örvend a WBA szurkolói és csapattagjai körében, így nem lenne meglepő, ha újra Roy Hodgsonnal együtt dolgozna. A magyar játékos négy év alatt 155-ször lépett pályára a birminghami klub mezében, és jó esély van rá, hogy nyártól gyarapíthatja ezt a számot.