Karrier

Koman Vladimir a Monacóhoz igazolt - hivatalos

A fourfourtwo.hu információ szerint a játékos kétnapos tárgyalássorozat után kedd délután megállapodott a francia másodosztályban szereplő Monaco csapatával.

A magazin internetes kiadása úgy tudja, a Monaco közelmúltban kinevezett új tulajdonosa, az orosz Dmitrij Rjibolovlov jelentős erősítéseket ígér a közeljövőben, melynek egyik jele a magyar válogatott középpályás szerződtetése. Meg nem erősített források szerint Koman 1 és 2 millió euró közötti összegért váltott klubot.

Koman Vladimir 2005-től szolgálta volt klubját, a Sampdoriát, két idényt kölcsönben töltött az Avellinónál és a Barinál. A 2011-12-es idényben csak elvétve jutott szóhoz, mivel májusban lejárt volna a szerződése, a mai volt az utolsó nap, amikor anyagi haszonnal el tudta adni a klubja.

A 2004-ben még BL-döntőt vívó Monaco jelenleg a francia másodosztály kieső helyen áll. Az orosz RIA Novosztyi hírügynökség hétfői értesülése szerint tervezi többek között Huszti Szabolcs, a szentpétervári Zenit középpályásának szerződtetését is.

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!