Forma-1

Három milliárd dolláros bébik

A Forma-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak a vagyonát több mint három milliárd dollárra becsülik, két lánya, a 27 éves Tamara és négy évvel fiatalabb húga, Petra igencsak jó partinak számítanak, a leggazdagabb fiatal hölgyek közé tartoznak a világon (az apa első házasságából született Deborah nevű lánya, de ő a reflektorfénytől távol él Angliában).

Tamara és Petra Ecclestone
Tamara ennek ellenére megpróbálkozott azzal, hogy édesapja pénzén kívül is letegyen valamit az asztalra: kétszer is nekifutott az egyetemi tanulmányoknak, kevés sikerrel. Az iskolapadot azóta is kerüli, és végül a könnyebbik utat választotta, a médiakarriert. Modellkedik és tévériporterként dolgozik, 2009-ben az olasz Sky Sports televíziónak készített Forma-1-es anyagokat.

Tamara Ecclestone
Édesanyjuk, az egykori horvát modell, Slavica Radic révén horvát és brit útlevéllel is rendelkeznek (a szülők 2008-ban váltak el, mivel Slavica megelégelte ura munkamániáját, a fontmilliókban mérhető asszonytartás mindesetre elég vigaszt nyújthat neki).

Tamara és Petra néhány évvel ezelőtt egy fél órás valóságshow-beharangozót készítettek „Az Ecclestone-lányok” címmel, Paris és Nicole Hilton mintájára. Folytatása nem volt, és a lányok nem is szeretik, ha a botrányhős Hilton-nővérekhez hasonlítják őket…

Petra és Tamara Ecclestone
Tamara elmondása szerint édesanyjuk teljesen hétköznapi lányoknak nevelte őket, nem volt bébiszitterük és bejárónőjük, anyjuk mosott-főzött rájuk, és most sem édesapja egyenlíti ki hitelkártyájukat…. ebben azért mi kételkedünk.

Tamara Ecclestone
A 22 éves Petra már kislánykorától divattervezőnek készül, és ígéretes úton halad álmai megvalósításához: mindössze 19 éves volt, amikor a Harrods brit áruházlánc piacra dobta első kollekcióját - állítólag ebben semmi szerepe nem volt apjának -, ami 2008-ban a harmadik legkelendőbb márka volt, megelőzve a Diort is.

Petra Ecclestone

Petra Ecclestone