Átigazolás

A Palermo alelnöke szerint "valószínű" Pastore Chelsea-be való távozása

Guglielmo Micciche, a Palermo alelnöke kijelentette, "nagyon valószínű", hogy Javier Pastore a Chelsea-hez csatlakozik. Előrehaladott tárgyalásokat folytatnak eligazolásáról, de más klubok is versenyben vannak a 22 éves argentin középpályásért.

Pastore minden bizonnyal a Chelsea-be távozik

A 22 éves támadó középpályást összefüggésbe hozták már a Romával, a Barcelonával, a Real Madriddal, a Milannal, a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel, utóbbi kerülhet ki győztesen az aláírásáért folytatott harcból. A szicíliai klub nemrég megerősítette, hogy 45 milliós ajánlat érkezett a futballistáért, de nem nevezték meg, melyik klubtól.

"Nagyon valószínű, hogy Pastore a Chelsea-be távozik, de vannak más élcsapatok is, akik szívesen látnák őt soraikban - ismerte el a Palermo alelnöke a Radio Sportivának.  - Egy nagy csapathoz szeretne igazolni, és az ügynöke (Marcelo Simonian) kiváló munkát végzett ez ügyben. Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk fontos klubokkal, ha valamelyik kifizeti a kívánt összeget, akkor vihetik. Ha nem, akkor marad nálunk."

Micciche azt is hozzátette, hogy nem szeretnének más játékosokat belevonni a transzferbe. A hírek szerint a Palermo az igencsak busás 45 milliós ajánlat ellenére ragaszkodik az 50 millió euróhoz Pastoréért.