Átigazolás

Az Arsenal bejelentette, hogy megegyeztek Fabregasról a Barcelonával

Az Arsenal vasárnap este hivatalos honlapján közölte, hogy megegyeztek a Barcelonával Cesc Fabregas átigazolási áráról, és hogy immár a játékoson és a katalán klubon múlik az átigazolás létrejötte.

"Az Arsenal ma bejelenti, hogy megegyezett a Barcelonával arról, hogy Cesc Fabregas Spanyolországba igazol" - írja az arsenal.com.

Kép az Arsenal hivatalos honlapjáról, mely arról számol be, hogy a klub megegyezett a Barcelonával Cesc Fabregas átigazolásáról 2011 augusztusában

Az Ágyúsok közleménye kiemeli, hogy a középpályás nyolc évet töltött náluk, ami alatt 303-szor lépett pályára, és 57 gólt szerzett. Emellett megemlítik, hogy a klub valaha volt legfiatalabb játékosa, aki az első csapatban pályára lépett, és ő a legfiatalabb gólszerző is, aki ráadásul 2008 óta a csapat kapitánya is volt.

Természetesen Arséne Wenger menedzser néhány mondatát is idézi a honlap.

"Világosan elmondtuk, hogy nem szerettük volna, hogy Cesc távozzon, és ez még mindig így van. Ennek ellenére megértjük, hogy Cesc vissza szeretne igazolni a nevelőegyesületéhez, és elfogadtuk a Barcelona ajánlatát. Köszönjük Cescnek, amit az Arsenalért tett, és további sikereket kívánunk neki a jövőre" - mondta a francia szakember.

Összegekről - természetesen - nem esik szó a közleményben.

Ahogy mindig, ezúttal is az átigazolás feltétele, hogy a játékos meg tudjon egyezni a kérőjével, és átmenjen a szükséges orvosi vizsgálatokon. Valószínűleg egyikkel sem lesz gond...